Mobil Uygulama Nasıl Yapılır?

Mobil uygulama geliştirmek, birçok insanın aklına gelen fikirlerden birisi. Ancak yazılım dili bilmeden özellikle özgün fikrinizi hayata geçirmek imkansız. Peki sıfırdan kendi uygulamanızı kodlama bilmeden nasıl yapabilirsiniz? Devamı Monegon Blog‘un bu haftaki makalesinde…

Sitenizin uygulamasını yapabilirsiniz

Web sitenizin uygulamasını hiçbir kodlama bilmeden yapmak mümkün, aynı zamanda birçok firma blog sitesine, youtube kanalına ve hatta instagram hesabına da uygulama üretilmesine izin veriyor. Tavsiye edebileceğimiz birçok modülü içerisinde barındıran firma mobiroller işinizi rahatlıkla görecektir. Bunun yanı sıra müşterilerinizin e-ticaret sitelerini de uygulamaya çevirmek mümkün.

Özel proje olarak uygulama fikrinizi kodlatabilirsiniz

Özel proje dediğimiz olay, kodlama bilen ve ilgili üniversite bölümlerinden mezun ekiplerin projenizi detaylı bir şekilde dinleyip, dökümanlarını alıp size uygulama olarak teslim ettiği bir sistemdir. Yazılım firmasına gidersiniz. Uygulama fikrinizi anlatırsınız. Yazılım ve tasarım ekibi de sizin istediğinizi kendi bilgi birikimiyle harmanlar. Sonrasında uygulama kurulumunu firma yapar ve sizde para kazanmaya başlarsınız. Ancak burada dikkat etmeniz gereken bir çok husus var. Uygulamanızı kodlayacak yazılım firmasını çok iyi araştırmanızda fayda var. Bunun nedeni uygulama yapıldıktan sonra ki hatalar, çökmeler vs. durumlarda bir çok firma ek ücret istemektedir. Diğer bir senaryo olarak işi yarım bırakıp toz olmaktadır. Daha farklı bir senaryo olarak da, uygulama fikrinizi çalıp kendilerine daha komplike bir uygulama hazırlayarak yolun başında size rakip olmaları mümkün.

Mobil uygulama sektörüne bizimle katılın

Sektörde yıllardır tecrübe ve bilgi birikimimizle sayısızca hazır ve özel proje teslim ettik. Uygulamalarımızı kodladıktan sonra çıkan hataları, çökmeleri hızlı bir şekilde onararak müşterimizin kullanıcı kaybını minimuma indiriyoruz. Fikrinizi geliştirmenizde ve reklam gelirini en üst seviyede tutmak için size yardımcı oluyoruz. Tasarım bandında da uygulamanızı hem dinamik hem de minimal tasarlamaya özen gösteriyoruz. Kısacası monegon sizi, mobil uygulama sektörüne hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar kapsamlı hazırlıyor.

Eğer sizde yeni gelişmekte olan mobil uygulama sektörüne katılmak isterseniz buraya tıklayarak bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca çok bütçeniz yoksa hazır uygulamalarımızdan da satın alarak az bir maliyetle kendinize ek gelir imkanı oluşturabilirsiniz.